Over ons

Welkom bij Faircom

Waar elk event uniek is en een eigen verhaal verdient. Als uw vertrouwde partner in SMART Eventbranding & Signage, specialiseren wij ons in het regisseren, creëren en ontzorgen van de branding en signage voor uw corporate events, congressen, en beurzen. Wij zijn meer dan een dienstverlener; wij zijn de architecten achter levendige en memorabele events, die elke bijeenkomst tot leven brengen met onze deskundige touch.

Innovatie & Duurzaamheid

Als voorlopers in eventbranding zetten we ons volledig in voor innovatie en duurzaamheid. Onze benadering is gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk door middel van milieuvriendelijke, energiezuinige oplossingen die vaak herbruikbaar zijn. We gebruiken state-of-the-art technologieën en materialen, zoals gerecyclede en recyclebare producten, PVC-vrije folies en eco-vriendelijke inkten. Daarnaast streven we naar het minimaliseren van transport door inzet van elektrisch vervoer. Deze duurzame praktijken zijn geïntegreerd in elk project, van lokale beurzen tot internationale congressen, waarmee we onze commitment aan een groenere planeet tonen.

Een Alomvattende Service

Wij begrijpen de complexiteit en uitdagingen die komen kijken bij eventplanning. Daarom bieden wij een full-service oplossing aan die alles omvat van projectmanagement tot en met montage en demontage. Dit one-stop-shopping model verzekert dat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw gasten en het slagen van uw event.

Vooruitstrevend in Technologie en Materialen

We zijn trots op onze geavanceerde printers en plotters, die ons in staat stellen om materialen van hoge kwaliteit te produceren die zowel gerecycled als recyclebaar zijn. Onze toewijding aan het milieu wordt verder benadrukt door het gebruik van PVC-vrije folies en eco-vriendelijke inkten, evenals door het minimaliseren van ons transport door de inzet van elektrisch vervoer. Deze inzet voor duurzaamheid is verankerd in ons bedrijfsmodel, en we zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen.

Een Wereldwijde Impact

Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Barcelona werken we nauw samen met toonaangevende venues, convention centers, en congreshotels. Onze internationale aanwezigheid en netwerk stellen ons in staat om uw merk wereldwijd in de schijnwerpers te zetten en de juiste look and feel te verzorgen, met optimale bewegwijzering voor elk event in West-Europa.

Waarom Faircom?

Internationaal

Bij FAIRCOM overstijgen onze expertise en diensten nationale grenzen. Met trots kunnen we melden dat ons internationale karakter centraal staat in alles wat we doen. Met vestigingen in Amsterdam en Barcelona en lokale productiefaciliteiten in Nederland, België, Spanje, Portugal, en Oostenrijk, brengen we onze innovatieve en duurzame eventbranding & signage oplossingen dichter bij u, ongeacht waar uw event plaatsvindt.

Lokale Productie, duurzamer en lagere kosten
Onze lokale productiecapaciteiten in sleutelmarkten binnen Europa stellen ons in staat om op maat gemaakte en milieuvriendelijke eventoplossingen te bieden met een minimale ecologische voetafdruk. Door dicht bij onze klanten te produceren, garanderen we snelle levertijden en flexibiliteit, terwijl we tegelijkertijd onze inzet voor duurzaamheid versterken door het transport te verminderen. Bijkomend voordeel van deze aanpak zijn lagere kosten!

Ons team​

Jeroen Veenstra

Directeur-Eigenaar

Joost Jaartsveld

Commercieel manager

Matthijs Mocking

Operationeel Manager

Marga Sannema

Proces Manager

Esther Wiersma

Account manager

Thais Sierig

Projectmanager

Ineke de Jong

Projectcoördinator

Roan van Staveren

Vormgeving/DTP

Jeroen Veenstra

Directeur-Eigenaar

Joost Jaartsveld

Commercieel manager

Matthijs Mocking

Operationeel Manager

Marga Sannema

Proces Manager

Esther Wiersma

Account manager

Thais Sierig

Projectmanager

Ineke de Jong

Projectcoördinator

Roan van Staveren

Vormgeving/DTP

Ruben Kreukniet

Projectcoördinator

Neem contact op

    Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

    Faircom - Amsterdam

    Faircom - Jaarbeurs Utrecht

    Faircom - Barcelona

    Ontwikkeld door aim