Novotel Amsterdam City

Faircom brengt evenementen tot leven!

Het viersterrenhotel Novotel Amsterdam City ligt in het zuiden van Amsterdam, op een ideale locatie. Het hotel heeft een congrescentrum van 1300 m² met 17 vergaderruimtes. Het Novotel biedt een goede combinatie van zaken en ontspanning dankzij de comfortabele locatie en de bezienswaardigheden in de omgeving. Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.Het hotel is gelegen langs de snelweg A10 en op loopafstand van het trein-, tram- en metrostation Amsterdam RAI.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Een zeer belangrijk onderdeel van uw evenement is branding en zichtbaarheid. Wat is een betere manier om uw evenement compleet te maken dan het prachtige gebouw te voorzien van uw eigen evenementlogo’s, zodat de bezoeker het gevoel krijgt dat het helemaal bij uw evenement hoort. Faircom Media biedt verschillende services aan bij het Novohotel Amsterdam City. Wij zorgen voor de aankleding en bewegwijzering van het event. 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen