Movenpick Hotel Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Met hun verleidelijke locaties en een reeks professionele diensten staande vergaderoplossingen garant voor succes. In het centrum van Amsterdam liggen het Muziekgebouw aan het IJ/BIM-huis, Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en de Passagiers Terminal Amsterdam naast elkaar onder één dak. “Dat biedt een geweldige gelegenheid om gezamenlijk als one-stop-shop voor congressen op te trekken. Sinds 2015 verzorgen de partners onder het label IJ-Venues evenementen voor tien tot vijftienhonderd bezoekers.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Het adembenemende uitzicht en de grachtengordel op loopafstand betekenen een enorme meerwaarde voor internationale organisaties. Veertig procent van de congresbezoekers benut de gelegenheid om op eigen gelegenheid een museum te bezoeken.”

Faircom Media biedt verschillende services aan bij het Movenpick Amsterdam Hotel. We branden de locatie tot in de puntjes. We bieden een breed scala aan event prints, denk aan de bestickering van de bar tot aan de wrapping van een complete tent of beursstand. Ook branden wij trappen, vloermatten en deuren. Ook congreszalen kunnen wij branden. Geen plek is voor ons te gek.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen