Leonardo Royal Hotel Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Het ‘Now we’re Talking‘ credo van het Leonardo Royal Hotel Amsterdam beschrijft niet alleen de grootte van het hotel en de vele mogelijkheden die het hotel te bieden heeft maar ook het gevoel wanneer de gast het hotel verlaat. Het hotel biedt 11 vergader- en evenementenruimtes. Organiseer een succesvolle vergadering voor maximaal 600 gasten in de Ballroom of kies voor een gezelligere omgeving in een van de andere ruimtes. 

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

De Amstel Ballroom bevindt zich op de tweede verdieping van het hotel en is een fantastische ruimte voor een congres of evenement. Daarnaast is de balzaal geschikt voor autopresentaties. Leonardo Royal hotel is ervaren specialist in automotive en farmacie conferentie. 

Faircom Media biedt verschillende services aan bij het Leonardo Royal hotel Amsterdam.
Faircom Media is expert in branding in de congreswereld en corporate events. Wij creëren een omgeving die past bij de behoeften van elke klant, van bewegwijzering tot event-branding. Daardoor brengen wij de corporate identiteit van de klant over en zorgen zo voor visuele beleving bij het publiek. Ook voor last-minute service is iedereen bij ons aan het goede adres.
 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen