Postillion Hotel Rotterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Van oudsher was Postillion Hotel Rotterdam een graanbeurs. Om tijdens de beurs het graan goed te kunnen keuren, was een goede lichtinval essentieel. Daarom is het plafond van het congrescentrum lichtdoorlatend. De combinatie van het prachtige lichtinval en het fantastische uitzicht over het centrum van de stad, maken Postillion Hotel & Convention Centre Rotterdam de ideale congreslocatie voor bedrijven die zich thuis voelen in een stedelijke setting. Bij Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam zijn de mogelijkheden voor zakelijke evenementen eindeloos.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Of het nu gaat om een meerdaagse vergadering voor een groep van 2 personen of de organisatie van een beurs of congres voor 1100 bezoekers: ons team denkt graag met je mee om jouw evenement tot leven te brengen.

Bij congressen en bedrijfsevenementen is het belangrijk om jouw merk te communiceren. Wij voeren event branding en event marketing ook vaak uit in combinatie met functional signage. Zo heeft de beurs, het congres of evenement de uitstraling die past in alle uitingen. Van gepersonaliseerde banieren om bezoekers welkom te heten tot een paviljoentent van 1700 m2 met artwork om het evenement een mooie uitstraling te geven. Geen enkele event graphic is voor ons te gek. Faircom, your event partner.  

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen