Postillion Hotel Den Haag

Faircom brengt evenementen tot leven!

Postillion Convention Centre Den Haag is dé evenementenlocatie in Den Haag. Deze locatie heeft meer dan 4000 vierkante meter aan congres- & conferentieruimte, een plenaire capaciteit van 1400 bezoekers en 30 break-out rooms die gebruikt kunnen worden als vergaderzalen. Bijzonder aan deze evenementenlocatie is Europa’s eerste Event Design Lab. Hier kun je door middel van de Event Canvas™️ methodiek meer grip krijgen op de waarde van jouw evenement en kun je succes meten aan de hand van gedragsverandering.  

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Wij helpen de organisatie met de bewegwijzering tijdens elk event en beurs. Tijdens uw evenement zorgen wij dat de bezoekers op de juiste plaats komen.  Faircom Media print en installeert binnen en buiten graphics leesbaar en herkenbaar. Bij aankomst op de locatie worden de bezoekers geleid naar de registratiebalies. Wij drukken en installeren groot formaat plattegronden zodat de deelnemers gemakkelijk hun weg kunnen vinden. 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen