Jaarbeurs Eventbranding

Faircom brengt evenementen tot leven!

Het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw bestaat uit een beurscomplex met 10 hallen van verschillende formaten met een totale oppervlakte van 86.000 m2. Daarnaast beschikken we over voldoende parkeergelegenheid, catering op maat en is een evenement in de hallen makkelijk te combineren met bijvoorbeeld ons congrescentrum Media Plaza of Supernova. Voldoende ruimte dus voor ieder evenement.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

De kleinste hal kan zo’n 1500 personen huisvesten, terwijl de grootste beurshal meer dan 15.000 man kan verwelkomen. Daarnaast zijn de verschillende hallen ook naadloos aan elkaar te verbinden waardoor de mogelijkheden voor je evenement bijna eindeloos zijn. 

Faircom Media biedt verschillende services aan op Jaarbeurs. Wij coördineren alle exposure-mogelijkheden in en rondom het Jaarbeursterrein. Faircom Media biedt een totaaloplossing door de wens van de klant te vertalen naar een item met de juiste impact. Faircom Media is hierbij betrokken bij het gehele proces. Wij denken mee over de mogelijkheden, vertalen dit naar het juiste ontwerp en verzorgen de uitvoering en nazorg. Dit doen wij met een ervaren team van ontwerpers, monteurs en projectmanagers.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen