Beurs van Berlage

Faircom brengt evenementen tot leven!

De Beurs van Berlage ademt historie en karakter. In 1903 was het al een bruisende handelsplaats en vandaag de dag is het een ‘one in a million’ congreslocatie in het warme hart van Amsterdam. Hoge kwaliteit en service, een indrukwekkende sfeer en uitstekende faciliteiten staan centraal. Een bruisende locatie die men niet snel vergeet!

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Een congres of evenement organiseren dat nog lang herinnerd wordt? Dan is de Beurs van Berlage dé perfecte plek. Ze beschikken over een brede selectie unieke zalen die op verschillende manieren ingezet kunnen worden.

Een zeer belangrijk onderdeel van uw evenement is branding en zichtbaarheid. Wat is een betere manier om uw evenement compleet te maken dan het prachtige gebouw te voorzien van uw eigen evenementlogo’s, zodat de bezoeker het gevoel krijgt dat het helemaal bij uw evenement hoort. Faircom Media biedt verschillende services aan bij de Beurs van Berlage. Wij zorgen voor de aankleding en bewegwijzering van het event.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen