Postillion Hotel Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam kan ieder type evenement voorzien van de juiste ruimtes. Ben je op zoek naar een flexibele congreszaal voor 1000 bezoekers of een grote ruimte voor een personeelsevenement met 100 collega’s. 

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam heeft 32 flexibele zalen en 3000 m² aan zaaloppervlakte. Hierdoor heeft het convention centre de ruimte om evenementen te organiseren tot 1200 gasten. Bij Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam zijn alle faciliteiten ontworpen met de professionaliteit van zakelijke evenementen als uitgangspunt. Dit is in de gehele bedrijfsvoering doorgevoerd. Zo zijn alle ruimtes voorzien van moderne, audiovisuele technologie.

Bij Faircom Media krijgen klanten altijd dienstverlening op maat, want iedere klant is anders. We zetten merken in de schijnwerpers, creëren de juiste look & feel tijdens beurzen en congressen, zorgen voor optimale bewegwijzering op locatie en, wij activeren door middel van visuele communicatie. Wij geloven in verbinding door interactie en de aanzet daarvoor, die creëren wij. 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen