Passenger Terminal Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een waanzinnig uitzicht op het IJ en de binnenstad. Onder het iconische golvende dak, die de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement, maar biedt tevens de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens in te richten. Ze organiseren diners tot recepties tot grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten. 

Faircom Media biedt verschillende services aan bij Passenger Terminal Amsterdam. het aankleden van events in de juiste ‘look & feel’ is essentieel voor succes, zeker in combinatie met branded functional signage. Event branding is de eerste waarneming van bezoekers bij een event en een gouden ticket om een positieve indruk te maken bij alle bezoekers. 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen