Krasnapolsky hotel Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Als ze de grootste vergaderruimten samenvoegen, bieden ze plaats aan maximaal 1500 personen. Verspreid over het hotel zijn er 16 ruimten, waarvan de kleinste geschikt is voor 8 personen.
De Wintertuin met 19e-eeuwse architectuur is een perfecte locatie voor een bruiloft of event. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam wordt als het grootste conferentiehotel van Nederland en België beschouwd. Het biedt een indrukwekkend assortiment faciliteiten om je evenement tot een succes te maken. Tot de vergaderfaciliteiten behoren 17 volledig uitgeruste evenementruimtes met airconditioning. Er is plaats voor groepen van elke grootte tot maximaal 1500 personen.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Faircom Media biedt verschillende services aan bij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam. We branden de locatie tot in de puntjes. We bieden een breed scala aan event prints, denk aan de bestickering van de bar tot aan de wrapping van een complete tent of beursstand. Ook branden wij trappen, vloermatten en deuren. Ook congreszalen kunnen wij branden. Geen plek is voor ons te gek.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen