Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Faircom brengt evenementen tot leven!

Het Park Inn by Radisson Amsterdam City West is onderdeel van het VEN complex. Het hotel heeft 476 hotelkamers, een restaurant, lobby, bar, roomservice en een banqueting afdeling met 20 meetingzalen inclusief ball room voor 1000 gasten. Ze streven ernaar om de meest dynamische, flexibele en functionele oplossingen te bieden in de moderne markt voor vergaderingen en evenementen, waarbij Park Inn by Radisson Amsterdam City West ervoor zorgt dat elke M&E-planner geniet van gemoedsrust wanneer ze samenwerken met Radisson Meetings om echt impactvolle ontmoetingen te co-creëren & Ervaringen van evenementen.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Bij Faircom Media krijgen klanten altijd dienstverlening op maat, want iedere klant is anders. We zetten merken in de schijnwerpers, creëren de juiste look & feel tijdens beurzen en congressen, zorgen voor optimale bewegwijzering op locatie en, wij activeren door middel van visuele communicatie. Wij geloven in verbinding door interactie en de aanzet daarvoor, die creëren wij.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen