TAETS Art and Event Park

Faircom brengt evenementen tot leven!

Taets Art and Event Park is een unieke evenementenlocatie gevestigd in bijzondere rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam. Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest toonaangevende culturele centra van de stad.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

Deze spectaculaire locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en groene zones. De locatie heeft een multifunctioneel buitenterrein, en is geheel in eigen stijl te branden.

Wij zijn expert in binnen en buiten branding. Ook creëren wij een omgeving die past bij de behoeften van elke klant, van bewegwijzering tot event-branding. Daardoor brengen wij de corporate identiteit van de klant over en zorgen zo voor visuele beleving bij het publiek. Ook voor last-minute service is iedereen bij ons aan het goede adres.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen