Hilton Airport Schiphol

Faircom brengt evenementen tot leven!

Verbonden met Amsterdam Schiphol via een overdekt looppad. Organiseer een evenement voor maximaal 640 gasten met de hulp van ons toegewijde vergader- en evenemententeam. De vergaderruimtes beschikken over 27 flexibele locatie, waaronder een pilaarvrije balzaal met een vrachtingang en 6 bestuurskamers met ingebouwde technologie. Koolstofneutrale evenementen, mindful en gezonde menuopties en activiteiten binnen en buiten kunnen een grote invloed hebben op de organisatiedoelen, maar een kleine op het milieu – met deze unieke ervaring. 

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

De producten die we printen kunnen vrijstaand zijn of vast aan een gebouw. We bieden zelfstaande frames aan, bewegwijzeringtorens en vlagposten. Er zijn verschillende formaten en modellen beschikbaar. Allemaal met afdrukken van hoge kwaliteit.Wij blijven ook nieuwe concepten ontwikkelen die bijdraagt aan de duurzaamheid van een event. Daarnaast blijven we vooruit kijken en kunnen niet wachten op alle komende beurzen, congressen en evenementen, waarin wij samen met onze partners indrukwekkende resultaten creëren waar iedereen trots op mag zijn! 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen