Expo Greater Amsterdam

Faircom brengt evenementen tot leven!

Deze bijzondere locatie met een industriële uitstraling, nabij Schiphol en Amsterdam, is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt als veelzijdige beursruimte of evenementenlocatie. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 350 personen en uit te breiden voor grotere events tot 15.000 personen. 

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

De onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van omgeving Amsterdam en de opvallende architectuur van de voormalige kassen laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van de aangrenzende buitenruimtes. Het verrassend groene karakter van de locatie kent daarnaast nog een noemenswaardig aspect: op het dak van EXPO Greater Amsterdam ligt maar liefst 26.000m2 aan zonnepanelen. 

Faircom Media biedt verschillende services aan in het Expo Greater Amsterdam. Faircom Media biedt een totaaloplossing door de wens van de klant te vertalen naar een item met de juiste impact. Faircom Media is hierbij betrokken bij het gehele proces. Wij denken mee over de mogelijkheden, vertalen dit naar het juiste ontwerp en verzorgen de uitvoering en nazorg. Dit doen wij met een ervaren team van ontwerpers, monteurs en projectmanagers.

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen