B for good leaders

Faircom mocht voor het tweede jaar event partner zijn voor B for goodleaders Summit. Faircom Media is als branding partner van Beurs van Berlage erg trots om hieraan deel te nemen. De reden dat wij zo betrokken zijn met dit evenement is omdat ze dezelfde waarde hebben als Faircom Media. Doormiddel van een nieuw model voor leiderschap willen ze positieve waarde op ecologisch, economisch en sociaal gebied.

B for goodleaders geloven in ondernemende, integere leiders die systematisch samenwerken met overheden, filantropen, academici en alle burgers van goede wil. Ondernemende leiders hebben invloed op investeringsfondsen en overheidsbedrijven. Daarom bouwen ze aan een sterke, op waarden gebaseerde coöperatie van meer dan 100.000 ondernemende leiders – een samenleving van veranderingsmakers – uit verschillende regio’s voor grootschalige transformatie. Elkaar ontmoeten, inspireren en actie ondernemen om oplossingen te bouwen.

Koningin Máxima was aanwezig bij de B for Good Leaders Summit 2023. Ze kwamen samen met meer dan 1200 leiders van over de hele wereld om actie te ondernemen over de problemen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd.

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim