Van der Valk Hotel A4 Schiphol

Faircom brengt evenementen tot leven!

Hotel Schiphol A4 ligt aan de oostzijde van de snelweg A4, dichtbij luchthaven Schiphol. Het hotel kan alles bieden wat nodig is om succesvol zaken te doen: moderne vergaderzalen en boardrooms, luxe hotelkamers, smaakvolle restaurants en ervaren eventmanagers. Ze hebben 22 conferentiezalen, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Van der Valk Hotel A4 Schiphol is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, congressen, trainingen, productpresentaties of beurzen. Van der Valk Hotel A4 Schiphol beschikt in totaal over meer dan 700 moderne kamers.

Media Exposure

Event Branding

Functional Signage

Ontwerp en DTP

De producten die we printen kunnen vrijstaand zijn of vast aan een gebouw. We bieden zelfstaande frames aan, bewegwijzeringtorens en vlagposten. Er zijn verschillende formaten en modellen beschikbaar. Allemaal met afdrukken van hoge kwaliteit. Wij blijven ook nieuwe concepten ontwikkelen die bijdraagt aan de duurzaamheid van een event.

Daarnaast blijven we vooruit kijken en kunnen niet wachten op alle komende beurzen, congressen en evenementen, waarin wij samen met onze partners indrukwekkende resultaten creëren waar iedereen trots op mag zijn! 

Branding mogelijkheden

Als je de branding mogelijkheden wilt bekijken log dan in>>

Faircom transformeert events met slimme, duurzame signage en branding, ontworpen om indruk te maken en uw event een memorabele en groene dimensie te geven.

Faircom - Amsterdam

Faircom - Jaarbeurs Utrecht

Faircom - Barcelona

Ontwikkeld door aim

Uitloggen

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Inloggen