Zet bestanden zeker over: 3 beste computerprogramma`s voor u delen met bestanden voordat pc

U kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor je computer moet moeilijk bestaat. Moderne gevarieerdheid biedt toch veel oplossingen. In dat artikel leert u waarmee u dus programma kiest om bestanden naar je computer met te zetten – zo welke criteria u moet zoeken plus welke indien de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal -programma voor het online overzetten met bestanden bij kiezen, zal u aan verschillende karakteriseren letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit bestaan het eerste dat door je opkomt. We kan niet dit persoonsgegevens met handen vallen van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk https://nl.dataroom-providers.org/ -services die in deze artikel belanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp ervoor een eigen artikel, alleszins laat jij de met specialist bedragen.

Gemak

Die is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies die het bestaan van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

U gemak van het opslaan van bestanden – u moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om dossiers rechtstreeks in de repository te creëren. Vanwege dit te doen, worden vaak aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle hebben over jij verzenden of ontvangen van bestanden.

Als het bestand kan belanden bewerkt, zullen het jij geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is erg geweldig indien er bij de pc-versie ook dezelfde mobiele variant komt.

Prijzen

Iedereen wil het voornaamste tarief kiezen met een goede prijs plus niet te regelmatig betalen ervoor wat jullie niet van plan leven te behandelen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enkele niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het krijtwit dat dat cijfer toch wel anders bestaan in opslagservices. Ondertussen sommige jullie toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service van Apple bestaan beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakket van ieder Apple-services, dit niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het beste voordeel bestaat de express synchronisatie van bestanden ervoor alle iphone 4, waardoor zij snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan bovendien dienen als een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te toepassen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang aan maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is dezelfde van de oudste en populairste clouddatarooms.

Het heeft vaak coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in de applicaties aangaande dit rendement.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om samen te opereren in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en de prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map waar ze zijn voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit van het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke integratie met bedragen andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Geef een antwoord