Event Branding

De toegevoegde waarde voor uw event, EventWebinar!


Op zoek naar een innovatief sponsoraanbod voor uw sponsors en partners tijdens uw evenement? Dat bovendien waardevolle (marketing) informatie over de deelnemers oplevert? Graag introduceren wij een nieuw concept:  

EventWebinars

Experience-Engage-Empower.

EventWebinars
Met EventWebinars bieden wij uw partners en sponsors de mogelijkheid om vanuit onze mobiele studio een EventWebinar te houden. Dit is een unieke kans om hun bereik te vergroten en hun boodschap aan een groter publiek te tonen. U hoeft zelf niets op te tuigen; wij rijden onze mobiele studio bij u naar binnen. Het aanbieden van een Eventwebinar in uw sponsorpakket biedt sponsors en partners de mogelijkheid om te verbinden en te communiceren met een groter publiek waardoor ze meer impact uitoefenen.

Voordelen EventwebinarsAfhankelijk van de doelstelling(en) van uw sponsors en hun gekozen optie zijn dit de voordelen:

 

  • Het vergroten van hun bereik door online deelnemers: groter podium
  • Het bereiken van nieuw publiek
  • Sterke merkbeleving en merkactivatie (brand awareness)
  • Het activeren en uitdragen van hun partnership op uw evenement
  • Leadgeneratie
  • Waardevolle informatie door interactie met online deelnemers via chat of polls (audience engagement)
  • Marketing informatie door verrijking van data van doelgroep (audience insights)

EventWebinars & Marketing


Webinars en livestreams kunnen ingezet worden als een vorm van marketing. Ze vergroten het bereik en impact van uw evenement omdat u meer deelnemers bereikt dan alleen de bezoekers van uw evenement. Bovendien geeft u online deelnemers een kijkje in uw event in de hoop dat ze de volgende editie fysiek aanwezig zijn. Zo wijst onderzoek uit dat 30% van de mensen die kijken naar een livestream het volgende jaar datzelfde evenement fysiek zullen bijwonen. Het aanbieden van Eventwebinar in uw sponsorpakket biedt sponsors en partners de mogelijkheid om te verbinden en te communiceren met een groter publiek waardoor ze meer impact uitoefenen.