Graphics for Stands

FLEXIBILITEITNationale en internationale agencies en standbouwers gebruiken de diensten van Faircom om grafische elementen te produceren en te installeren voor hun stands op beurzen of congressen. Klanten kiezen voor Faircom omdat we maximale flexibiliteit bieden in productie en installatie. We hebben extreme korte doorlooptijden en we hebben altijd machines beschikbaar. Indien nodig zijn we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor installatiewerkzaamheden.

PRINT KWALITEITFaircom werkt met de nieuwste HP en Durst-machines om de hoogst mogelijke afwerking en resolutie van de afdrukken te garanderen. We kunnen kleine afdrukken van fotografische kwaliteit maken, tot enorme banners van 5 m breed. We drukken rechtstreeks op onbuigzame materialen en we hebben ook een snijtafel beschikbaar voor 3D-logo’s of bedrukte vinylteksten en logo’s.

INSTALLATIE KWALITEITOnze installatieteams zijn goed getraind en krijgen voortdurend voorlichting over de materialen die ze gebruiken. Van elke installatie wordt een grondige analyse gemaakt om mogelijke risico’s voor de veiligheid van onze monteurs te garanderen. Onze installatieteams zijn gespecialiseerd in het werken op de meest hoogwaardige locaties voor de meest veeleisende klanten – we weten hoe we hoge verwachtingen en serviceniveaus moeten aanpakken.