Event Branding

MERK PRESENTATIE


Bij congressen en bedrijfsevenementen is het belangrijk om jouw merk te communiceren. Wij voeren event branding en event marketing ook vaak uit in combinatie met functional signage. Zo heeft de beurs, het congres of evenement de uitstraling die past in alle uitingen. Van gepersonaliseerde banieren om bezoekers welkom te heten tot een paviljoentent van 1700 m2 met artwork om het evenement een mooie uitstraling te geven. Geen enkele event graphic is voor ons te gek. Faircom, your event partner. 

WELKOM


De eerste indruk van de bezoeker is erg belangrijk. Faircom kan verschillende items aanbieden om die eerste indruk onvergetelijk te maken. We bieden vlaggen, houten frames met textiel print, stickers en event banners aan van hoge kwaliteit. Faircom media zorgt voor de installatie en afbouw van alle items.

OMVANGRIJK GEBIED


We branden de locatie tot in de puntjes. We bieden een breed scala aan event prints, denk aan de bestickering van de bar tot aan de wrapping van een complete tent of beursstand. Ook branden wij trappen, vloermatten en deuren. Ook congreszalen kunnen wij branden. Geen plek is voor ons te gek.