Event Branding
Slider

MERK PRESENTATIEBij congressen en bedrijfsevenementen is het belangrijk op jouw merk te communiceren. Wij voeren event branding ook vaak uit in combinatie met functional signage. Zo heeft de beurs, het congres of evenement de uitstraling die past in alle uitingen. Van gepersonaliseerde banieren om bezoekers welkom te heten tot een paviljoentent van 1700 m2 met artwork om het evenement een mooie uitstraling te geven. Niks is voor ons te gek. 

WELKOMDe eerste indruk van de bezoeker is erg belangrijk. Faircom kan verschillende items aanbieden om die eerste indruk onvergetelijk te maken. We bieden vlaggen, houten framen met textiel print, stickers en banners aan van hoge kwaliteit. Faircom media zorgt voor de installatie en afbouw van alle items.

OMVANGRIJK GEBIEDWe branden de locatie tot in de puntjes. Denk aan de bestickering van de bar tot aan de wrapping van een complete tent. Ook branden wij trappen, vloermatten en deuren. Ook congreszalen kunnen wij branden. Geen plek is voor ons te gek.

Sluit Menu