COVID-19 Oplossingen en items
Slider

advies nodig?

Elk bedrijf staat voor dezelfde uitdaging. Het creëren van een veilige werkomgeving in de 1.5 meter samenleving. Maar waar en hoe begin je? Faircom Media biedt advies en ondersteuning!

Faircom Media heeft niet alleen een breed scala aan oplossingen waarmee uw bedrijfsruimte kan worden ingericht maar bekijkt wat er nodig is en adviseert welke items in te zetten. Nadat dit is vastgesteld, dragen wij zorg voor de implementatie. Wij begeleiden het gehele proces en zorgen dat uw bedrijf COVID-proof wordt.

Onderstaand treft u een selectie COVID-items aan. Dit zijn voorbeelden, alles kan op maat gemaakt worden.

Kantoor - bureau schermen

Ruimtes zullen anders ingedeeld moeten worden om werknemers op een veilige en verantwoorde manier te laten werken. Uiteraard is dit ook van belang voor het ontvangen van klanten en bezoekers. Onze room- en bureau dividers dragen hier aan bij. U kunt kiezen voor een transparante divider of een divider met een full-colour print. Elk formaat is mogelijk.

SOCIAL DISTANCING BESTICKERING

Bestickering is een ideale optie om de boodschap van 1,5 meter afstand houden met uw bezoekers te communiceren. De stickers zijn overal te plaatsen en kunnen als permanente of tijdelijke oplossing dienen. U kunt kiezen voor een standaard ontwerp of een eigen ontwerp met bedrijfslogo.

hygiene STATIONS

Persoonlijke hygiëne is erg belangrijk om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Met het plaatsen van extra desinfectie stations kunt u uw werknemers en bezoekers hier op attenderen en ze extra mogelijkheden geven om hun handen te desinfecteren.

Digitaal

Met digitale signage kunnen corona maatregelen op een interactieve manier kenbaar gemaakt worden bij bezoekers en klanten. U kunt hierbij denken aan bezoekerstellers om te voorkomen dat er te veel mensen binnen dezelfde ruimte zijn of een systeem dat de 1,5 meter afstand waarborgt.

BALIESCHERMEN

Faircom Media heeft verschillende mogelijkheden balieschermen met diverse vensters. Een baliescherm maakt veilig contact mogelijk tussen klanten en medewerkers. Een must have voor de nieuwe samenleving na COVID-19.

COVID-19 signage

De klassieke signage items zijn zeer geschikt om de corona maatregelen te communiceren met uw bezoekers. U kunt hierbij denken aan windborden, A-borden en banners. Zowel binnen als buiten inzetbaar. 

Mondkapjes

Met het dragen van een mondkapje draag je bij aan het voorkomen van de verspreiding van het corona virus. Collega’s, bezoekers en klanten zijn zo beschermd. De mondkapjes kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp of bedrijfslogo. Omdat de mondkapjes wasbaar zijn kunnen ze meerdere keren gebruikt worden.